家庭别墅 出卖 Tata - Dornyai Béla utca

95 m2面积 3 房间
62 800 000 HUF价格
363937识别码
更多信息

1044 m2 地皮

街道 风景

待翻新 状态

Tégla 架构

楼房中央暖气 暖气

deplin confort 舒适感

自己的车库 停车

Kiváló 公共交通

No 美国式厨房

有 有园子

1977 修建年

Tata egyik méltán kedvelt utcájában, 95 m2-es, felújítandó családi ház eladó.

Ebben a zsákutcában csak nagyon ritkán van eladó ház, vagy ha mégis többnyire a család hozzátartozója, rokona megvásárolja...., szóval most különlegességet kínálunk.
Miért ilyen jó itt lakni, a Dornyai utcában...? Mert kb.200 méterre van élelmiszerbolt, hentes, zöldséges, pékség, patika és buszmegálló, általános iskola. Kb. 400 méterre van óvoda és 500 méterre vasútállomás. Azt lehet mondani, hogy minden, ami a hétköznapi élethez szükséges rövid sétatávolságra van. Ezért is szeretnek itt, ebben a forgalomtól mentes, csendes, barátságos lakókkal teli utcában lakni idősebbek és fiatalok egyaránt.

A stabil szerkezetű ,felújítandó épület az 1970-esévek vége felé épült téglából, fa nyílászárókkal, vasbetonfödémmel és pala fedést kapott.
3 szoba, konyha, kamra, fürdő, wc, előtér és egy szélfogó került kialakításra. Ház fűtését gázzal, egy Westen kazánnal és radiátor hőleadókkal oldották meg. Melegvíz előállítása villanybojlerral történik.
Az épület alatt 82 m2-es, száraz pince található, ahol az egyik helyiség fűtött is, a többi tárolóként funkcionál. A pincének az udvarról van a lejárata kialakítva, de épületen belül is feljuthatunk a lakószintre.
Az udvaron egy különálló, 3 m x 5,8 m -es garázs is kapott helyet.

A telek mérete 1044 m2, igy bőven van lehetőség pihenőkert, veteményeskert kialakítására vagy akár gyümölcsfák ültetésére. A környéken gondozott veteményes és pihenőkertek vannak.

Minden korosztály számára ajánlom ezt a kiváló elhelyezkedésű ingatlant, aki csendes, kertvárosias helyen szeretne élni.

Jöjjön, nézze meg velem ezt a rengeteg lehetőséget rejtő ingatlant ezen az igazán jó környéken!
Horváth Tamara

Horváth Tamara

随时给我们打电话

+36 20 532 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Komárom
+36 34 346 533

發送信息

请给我回电话